Breaking news
Datum Vandaag
21 March 2018

Dr. Pompa: Fat Burning Zone Mythe

Dr. Dan Pompa legt hier goed uit wat ik cliënten in mijn coaching en training  ook meegeef en dat is:

FIT FACT Je verbrand buiten je training de tegenovergestelde brandstof als tijdens je training. Dus ben je als een gek bezig met het vinden van de fatburningzone..(langdurige aerobische trainingssessies) onthoud dan dat je je lichaam aan het afstellen bent om na je training suikers als primaire brandstof te gebruiken! Het lichaam zal door dit fysiologisch proces een onweerstaanbare ‘suikerprikkel’ afgeven. Het gevecht tegen de trek in zoetigheid die hierdoor ontstaat is dan helaas bij voorbaat al een verloren strijd!

“YOU CAN’T FIGHT YOUR PHYSIOLOGY!”

Oftewel je wint ’t nooit van je fysiologie! Het is erg moeilijk om mentaal dwars tegen de chemie van je lichaam in te gaan. Andersom is het bij de verbranding van suikers tijdens een trainingssessie (primaire brandstof bij explosieve trainingsvormen) zo dat je in een tijdsbestek van wel 24 tot 48 uur (of zelfs veel langer afhankelijk van de trainingsintensiteit) na een training voornamelijk vet zult verbanden(..)

Dr. Dan Pompa- Paul Chek – Charles Polequin

Reacties

GEEN COMMENTAAR

Categorieën

Jeroen-Bos-de-betere-keuze-IAS-Natural-Health-Consultancy-afslanken-spiergroei-ontgiften-ph-balans-superfood-paleo-detox-anti-stress-foodcoach-vitaliteitscoach-personal-trainer-NASM-Online-coach-webinars-seminars-ladiesnight-natuurlijke-balans-leefstijlcoach-7sloten-de-betere-keuze
snelle-paleo-recepten-meer-energie-afslanken